dimarts, 24 de febrer del 2009

Backstage

1 comentari:
 
El fotògraf Carlos Pericàs ja fa temps que està fent un treball fotogràfic molt interessant amb diferents grups de jazz del país. Es tracta de copsar els moments previs al concert (proves de so, camerinos,...) i mostrar així una part de l'actuació musical que normalment la gent no veu. En Carlos sap transmetre amb la seva càmera no només l'estètica de la música, sinó també la barreja de concentració, nervis, bon humor, companyerisme, tensió, que conforma el "backstage"; tot plegat amb una bellesa gràfica impactant.

Ara acaba de publicar al seu web les fotos que va fer del concert d'en Raynald Colom el passat mes de novembre al Luz de Gas, al qual vaig participar com a convidat. Les podeu veure totes aquí, i deixeu-me dir-vos que -com les que va fer pel nostre concert al Zorrilla- són una absoluta meravella. Us recomano que invertiu una estoneta a mirar-les i, ja que hi sóu, passejar-vos per la resta del web.

Ah, i a veure qui troba, en alguna de les fotos d'en Raynald, el mismíssim Josep Capdevila...

PD: Tip de dubtar, acabo de mirar al DIEC si "web" és femení o masculí. Doncs aquí ho teniu: masculí quan es refereix a un lloc web (web site) i femení quan es refereix a una pàgina web (web page). Apa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Guapo!!