divendres, 23 de febrer del 2007

He fet una cosa molt lletja...

Cap comentari:
 
Doncs sí: Una cosa molt lletjota. He anat al bloc del nostre regidor de Cultura, el senyor Josep Duran (josepduran.blogspot.com), i amb tota la mala intenció hi he buscat "posts" que parlin de la cultura a Badalona. No per res, sinó per veure si la "cultura badalonina" entra dins els interessos i aficions del regidor.

N'hi ha un.
I ja està.

Els altres posts parlen d'exposicions que ha anat a veure i com li han agradat (a Barcelona o a París, és clar, a Badalona poques en pot veure), cita poemes (endevineu d'on no són els autors), parla de política (nacional o estatal, no fós cas), també parla molt de llibres que llegeix (d'on deu treure tant de temps?), de viatges que fa, entre d'altres coses.

En fí, això no vol dir absolutament res... potser el senyor Duran té un altre bloc que jo no conec (aquest en concret porta el badaloní nom de "Estació de França") on s'esplaia elogiant els artistes badalonins i parla de l'ebullició cultural de la ciutat sota el seu mandat, en el què ha estat la flamant legislatura del Pla Estratègic (d'"estratègies" els militars n'usen moltes, i una de molt bona és l'estratègia de la distracció per confondre l'adversari). I ep, no té cap obligació de res, només faltaria. Però mira, què vols que et digui, tot plegat em sembla simptomàtic.