dimarts, 7 d’abril del 2009

Fils

3 comentaris:
 
Cada cop m'és més difícil tenir música de fons mentre faig altres coses. Música mentre llegeixo? Ui, descartat fa temps! O una cosa o l'altra. Música mentre escric? Difícil -a la llarga necessito el doble de temps, amb la qual cosa és millor primer escriure el què he d'escriure i després escoltar música tranquil.lament.

És curiós com ens permetem "abusos" amb la música (fil musical) que no ens permetríem amb altres coses. No fem pas feina amb una pel.lícula de fons, oi? (fil cinematogràfic, o fil film) Seria curiós entrar en una botiga de roba amb un grup d'actors interpretant Shakespeare de fons (fil teatral), o trobar-se que al tren ens llegeixen per megafonia una novel.la policíaca (fil literari). És clar, que ben mirat, encara podria ser prou divertit...

Per cert, si voleu treballar a gust, desconnecteu l'internet, que sinó acabareu escrivint posts en un bloc enlloc de fer feina. Ehem...

3 comentaris:

Alejandro ha dit...

Ostres, doncs vaig escoltar que a no me'n recordo quina capital europea els conductors dels tramvies llegien cites per megafonia. Els passatgers, sobretot aquells que curren a les 6 del matí, no n'estaven del tot encantats. Salut!

Anònim ha dit...

Ostres doncs crec que tens un problema!, si més no desde el meu punt de vista.
Jo no puc fer res sense música, és la meva energia i amb ella faig millor qualsevol cosa.

Llegir un llibre amb música és el millor que hi ha, això si, s'ha de saber triar!

No paro de somriure quan escolto una cançó i de cop recordo un llibre que he llegit fa molt de temps com si fos ahir. És una sensació espectacular.
A part, segons el que escoltes t'immerses dins del que estàs fent de forma diferent, increible!

Ui no! viure i fer les coses sense música? no gracies!

No obstant també crec que fa falta encabir en la nostra vida la música del silenci.

Simplement fa falta un equilibri entre ambdos casos.
Però com deia a l'inici... que faria jo sense música !!!!

Martí Serra ha dit...

Ei, Anònim! Endavant, tu que pots, disfruta-ho!