dijous, 12 de juliol del 2007

Moment de valoracions

2 comentaris:
 
Ahir es va acabar el II Cicle de Jazz de Badalona. Ara toca fer valoracions i començar a pensar en l'any que ve. Sapigueu que ja hi ha idees i projectes a l'aire, i no són precisament poca cosa.

Jo avui estic eufòric, per l'èxit del Cicle, pels concerts acollonants que hem pogut veure; per l'ambient que s'ha creat entre els músics, el teatre, el conservatori i l'escola de música; per veure companys de tot el país que han vingut a Badalona; per haver pogut comprovar que amb bones idees i una bona gestió tot és possible.

Penso que el pròxim repte, a nivell d'oferta musical, és la música de cambra. Penso que cal una acció coordinada amb el Conservatori, l'Associació de Músics i les institucions per tal de crear una oferta musical de cambra potent, comptant amb els alumnes i professors del Conservatori i amb el magnífic planter de professionals de la ciutat. El Jazz ja el tenim lligat; falta la clàssica. Penseu que ja se'n fan, de coses, però no se sap: Només que aconseguíssim que els Concerts de Primavera del Conservatori fóssin la primavera musical de la ciutat, ja tindriem mig partit guanyat!

En fí, de moment descansem una mica i gaudim de l'èxit, i reconeguem i agraïm la feina de tothom qui hi ha col.laborat, i del públic que ha vingut als concerts.

Gràcies a tots!!!

2 comentaris:

gammben ha dit...

Hola Martí, soc un alumne de l'Escola de Música de Badalona. Ha estat realment al·lucinant poder gaudir d'aquests músics que han anat passant pel Zorrilla i l'escola, sobretot si tenim en compte el preu de les entrades.
Felicitats a tots els que heu participat en l'organització i espero que l'any que ve tinguem un cicle tan bo com aquest.

Moltes gràcies!

Unknown ha dit...

...falta la clàssica...

Déu t'escolti!

Em fa enveja sana el que heu aconseguit, i una mica de ràbia no poder estar a cap dels concerts...
a veure quan arriba el metro de Barcelona fins aquí dalt!