divendres, 10 d’octubre del 2008

The Ballad Of The Fallen

Cap comentari:
 
Mentre escanejo cedés, certificats, programes de mà i altres proves del delicte (10 anys de carrera professional com a músic) per la convocatòria extraordinària de l'ESMUC per treure'ns el títol superior (és igual, els que no sabeu de què va millor no pregunteu...) vaig escoltant Last.fm. Avui ha sonat, de cop i volta, "La Santa Espina", en la versió de la Liberation Orchestra de Charlie Haden.

Sí, sí, ho heu sentit bé. El cèlebre contrabaixista de jazz Charlie Haden va enregistrar l'any 82 un disc anomenat "The Ballad Of The Fallen", una recopilació de cançons de losers, de perdedors, de revolucionaris caiguts (fallen). I com que sabia molt bé el què es feia, els catalans hi tenim un paper primordial: el tema que obre el disc és "Els segadors", i el que el tanca, "La santa espina".

Per a incrèduls, aquí teniu la informació del disc a allmusic.com.

Potser aquest disc sigui la millor banda sonora per al moment polític actual, amb la negociació del nou finançament sobre la taula i amb el Tribunal Constitucional a punt de pixar-se en tots nosaltres els set milions de solidaris-moderats-sensats-pactistes-contentsdepagarpeatges.

Apa, visca Catalunya.